Fit for Kids

Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen zich zo goed mogelijk voelt. Om te zorgen dat jonge mensen fit en sterk worden of blijven hebben wij speciale sportlessen: Fit for Kids. De leraar van deze lessen heet Marcel Nowee. Hij is sportleraar, maar ook sportfysiotherapeut. Dit betekent dat hij heel veel van allerlei sporten weet, maar ook nog eens heel veel kennis heeft van het lichaam. Samen met Petra Niezing (kinderfysiotherapeut) en Marcel, kun jij voor jezelf een sportplan opstellen, waarbij centraal staat wat voor jou belangrijk is.

Zo kan het zijn dat je specifiek voor jouw sport je vaardigheden, kracht en uithoudingsvermogen wilt verbeteren. Maar het kan ook zijn dat je gewoon algemeen aan je lichamelijke conditie, kracht en lenigheid wilt werken. Wij helpen jou daar graag bij!

Als je wilt kun je een keer een gratis proefles bij ons volgen op maandagmiddag van 16.00-17.00 om uit te proberen of het iets voor jou is. Als jij of je ouders nog vragen hebben, kunnen ze altijd contact met ons opnemen en vragen naar Petra of Marcel.

Leuk als je een keer op de proefles komt!