Fysiotherapie

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, maar ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of gewoon door ouder worden. 

De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit. 

Fysiotherapie houdt zich al 125 jaar bezig met het bewegend functioneren van de mens. Dit dynamische beroep heeft zich in deze tijd ontwikkelt tot hoogwaardige, wetenschappelijk onderbouwde, paramedische zorg voor mensen met lichamelijke klachten.

Binnen de fysiotherapie bieden wij de volgende specialisaties: 

FTB Fysiotherapie Oefen & Manuele Therapie heeft zich als doel gesteld optimale zorg en begeleiding te bieden op het gebied van fysiotherapie, oefentherapie en manuele therapie. Hierbij worden de wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet gevolgd en werken wij volgens de normen van evidence based practice.  Wanneer u bij FTB komt voor een therapeutisch traject wordt u ingepland bij een therapeut die de meest specifieke bijscholing heeft genoten die bij uw hulpvraag past. Alle therapeuten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.