Michael van der Veer

Michael van der Veer

Fysiotherapeut, Sport Coördinator

Fysiotherapeut Michael van der Veer is algemeen fysiotherapeut en heeft veel affiniteit met het behandelen van kinderen. Vooral kinderen met sportblessures heeft zijn aandacht. Hierin vindt hij zijn uitdaging om op een speelse manier kinderen te behandelen en preventief fysiek weerbaarder te maken. Hij wil zich de komende jaren wetenschappelijk gaan specialiseren als kinderfysiotherapeut.

Als sportcoördinator is Michael verantwoordelijk voor de interne sportafdeling van FTB en contactpersoon voor diverse sportclubs in Baarn. Tot de werkzaamheden behoort het informeren en adviseren van het bestuur m.b.t. de preventie van sportblessures, het organiseren van thema-avonden en cursussen voor trainers, het geven van loop en prestatietraining voor sporters en verzorgen van inloopspreekuren voor sporters met sportblessures. 

Naast werkzaamheden bij FTB Multidisciplinair Gezondheidscentrum en FTB Sport Medisch Centrum, werkt Michael als fysiotherapeut bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB).