Nieuws

Fiets mee op 8 juli voor het goede doel!

Stichting DreamCycle organiseert samen met FTB Baarn een wielertocht om geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum. Iedereen kan mee doen: jong, oud, wielrenner of niet. Afstanden van 15, 30 en 60 km rondom Baarn. Geen zin om te fietsen? Kom gerust langs! Er is nog meer te doen, zoals een fit-test, sport en spel, bootcamp en workshops over krachttraining, stressreductie en ergotherapie.

Waar? De start en finish zijn op de parkeerplaats van Functionele Training Baarn aan de Schoolstraat 53C, 3742CD in Baarn.

Hoe laat? Start tussen 10.00 -12.00 uur, overig programma 12.00-16.00 uur

Route: De routes zijn uitgezet in de omgeving Baarn en door de prachtige bossen van de lage Vuursche.

Kosten: €15,- (inclusief hapje/drankje)

Inschrijven: U kunt zich inschrijven op dreamcycle.nl/cycle-for-dreams.

 

Fysiotherapeut Jitse fietst naar India voor geld voor kankeronderzoek

Na de zomer vertrekt Jitse Bouma (Fysiotherapeut van FTB Baarn) op de fiets naar India en zal hij geld inzamelen voor kinderen met kanker die in het Prinses Maxima Centrum liggen. Met het minimale aan bagage zal hij zijn weg trappen richting het oosten.

Als kind heeft Jitse zelf leukemie gehad. Met zijn vlogs wil Jitse de kinderen met kanker en ex-patiënten van kinderkanker inspireren om hun dromen na te leven. Hiervoor heeft hij Stichting DreamCycle opgericht. De stichting werkt samen met artsen en fysiotherapeuten uit het Prinses Maxima Centrum.

 

Volg Jitse op reis

Je kunt Jitse volgen! Hij gaat namelijk zijn avonturen vloggen. Zijn vlogs te zien zijn op zijn website, Facebook en YouTube maar zullen ook vertoond worden in het Prinses Maxima Centrum.

Steun ook en fiets mee op 8 juli!

Facebook

Bezoek ook onze Facebook-pagina voor actueel nieuws