Plus praktijk

Plus Praktijk

Met trots kunnen wij u vertellen dat wij sinds 2017 de status "Plus Praktijk" hebben gekregen van de zorgverzekeraar ZilverenKruis Achmea! Wij als FTB is wederom weer geslaagd voor de audit in mei 2018.

 

Wat is een Plus Praktijk?

Plus Praktijken zijn fysiopraktijken die betere kwaliteit leveren. Dit is de status die verzekeraars een praktijk geven als zij niet alleen voldoen aan kwaliteitseisen van het KNGF, maar nog verder gaan qua kwaliteit.

Een aantal voordelen van een pluspraktijk:

  • Deskundige fysiotherapeuten

  • Goede bereikbaarheid

  • Ruime openingstijden

  • Korte wachttijd

  • Goede samenwerking met andere zorgverleners

 

Kwaliteit

FTB staat voor kwaliteit. Binnen FTB wordt ernaar gestreefd deze kwaliteit te vertalen in alle facetten van het multidisciplinaire gezondheidscentrum; van gastvrijheid en goede sfeer tot de hoogst haalbare expertise op de verschillende vakinhoudelijk gebieden. Alle zorgprofessionals zijn gecertificeerd en ingeschreven in relevante kwaliteitsregisters. Veel van de professionals van FTB op het gebied van fysiotherapie en oefentherapie zijn tevens master of science. Wij streven ernaar de nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op de voet te volgen en deze te toe te passen in onze behandelmethodes en sporttrainingen.