Sportmedisch Spreekuur

Wanneer: Woensdag van 17.00-18.00 uur en Donderdag 18.30-19.45 bij Hockeyvereniging BMHV, De Geerenweg 10. Op Woensdag van 18.15-19.30 bij SV Baarn.

Waar:  

BMHV

Voor wie: Alle sporters

Dinsdagavond en donderdagavond verzorgt FTB Sportmedisch Centrum een sportfysiotherapeutisch spreekuur. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur kunnen alle sporters met blessures langskomen voor onderzoek, diagnose en / of behandeling. Ook voor het preventief intapen van bijvoorbeeld een enkel voor een training of voor vragen over sportblessures kunt u er terecht. Het spreekuur wordt verzorgd door de sportfysiotherapeuten van FTB en is niet alleen toegankelijk voor leden van Eemboys maar voor alle sporters van Baarn en omstreken. Indien noodzakelijk kunnen ook vervolgafspraken gemaakt worden. FTB Sportmedisch Centrum heeft een nauwe samenwerking met de Sportartsengroep in Baarn. Zo hopen wij bij te dragen aan het veilig beoefenen van sport in Baarn.

 

EEN AFSPRAAK IS NIET NODIG!

Wie gebruik wil maken van dit sportfysiotherapeutische spreekuur hoeft geen afspraak te maken, maar kan gewoon langskomen. Het spreekuur is gratis, eventuele vervolgbehandelingen worden gedekt door de aanvullende verzekering.