Visie & Missie

VISIE

FTB is een multidisciplinair gezondheidscentrum waar wordt gewerkt vanuit een holistische mensvisie. Wij gaan er van uit dat mensen, in aanleg, het verlangen hebben om zowel lichamelijk, emotioneel  als geestelijk in balans en daarmee gezond te zijn.  Wij streven ernaar mensen te begeleiden naar herstel en balans vanuit de overtuiging dat de kwaliteit van leven beter wordt als men beter voor zichzelf leert zorgen.

 

MISSIE

FTB wil een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van alle inwoners van Baarn en omgeving. Met deze gedachte in het achterhoofd zijn wij extra gemotiveerd om al onze cliënten, met klachten aan het bewegingsapparaat of die gewoon bij ons willen komen sporten, te voorzien van behandeling en/of begeleiding van hoge kwaliteit. 

Binnen FTB streven wij ernaar om binnen de kaders van onze expertise de meest optimale ondersteuning en begeleiding te bieden; wetenschappelijk onderbouwd (evidence based practice) en afgestemd op de persoon. Binnen de 4 divisies van FTB werken om die reden allemaal specialisten op de desbetreffende vakgebieden. We onderscheiden de divisie sport, de divisie Fysiotherapie/Oefentherapie, de divisie kinderen en de divisie persoonlijke ontwikkeling en psychosomatiek. Veel van de zorgprofessionals binnen ons team hebben een master-opleiding genoten. Er wordt nauw samengewerkt binnen en tussen de divisies. De lijnen zijn kort en de cliënt staat centraal.